Доставка и плащане

Доставка и Плащане

1.       Доставката в nani-bg.com се извършва от 1 до 5 работни дни в зависимост от наличностите в нашия склад . nani-bg.com  си запазва правото да удължи срока на доставка при следните причини : временна липса на наличност , натрупване на голям брой поръчки , ревизия и други причини, които налагат удължаване на срока на доставката . nani-bg.com  работи с куриерска фирма ЕКОНТ до техен офис . По Ваше желание можем да изпратим  Вашата поръчка и по друга фирма куриер като за тази цел трябва да го упоменете в данните за доставка към вашата поръчка или на нашите оператори по телефона. В такъв случай обаче куриерските услуги са изцяло за сметка на клиента.

2.       Доставката в nani-bg.com е абсолютно БЕЗПЛАТНА за всяка направена поръчка. Услугата безплатна доставка важи при доставка до офисите на куриерска фирма ЕКОНТ , за доставка до врата на клиента се доплаща сумата от 3.90лв.

3.       Плащането на поръчката се извършва чрез наложен платеж ( означава наложен платеж по Закона за пощенските услуги ) на куриера т.е клиента заплаща поръчаното от nani-bg.comна куриера , който му носи поръчката. Възможно е и заплащане по банков път или PayPal. Плащането се извършва само в български лева . Всички цени в сайта са с начислен ДДС .

5.       Доставките се извършват от Понеделник до Петък в работни дни като преди да бъдат изпратени пратките нашите оператори звънят на посочения от Вас телефон за потвърждение на вашата поръчка . Поръчки НЕ се изпращат ако не ни бъдат потвърдени по телефон .